1. Hjem
  2. Nyheter
  3. Nytt start- og informasjonspunkt for nasjonalparken på Lenningen i Etnedal – anleggsstart

Nytt start- og informasjonspunkt for nasjonalparken på Lenningen i Etnedal – anleggsstart

Planlagt over en tid, men nå kommer punktet rett ved FV. 2442. Det fysiske arbeidet i fase 1 har pågått fra 20. nov. og fram til 10. des. Kost så langt 1,2 mill. med finansiering via Statsbudsjettet/Miljødirektoratet. Vi satser på ferdigstilling neste år. Nedenfor ser du landskapsplanen med bl.a. parkering, inngjerding med skifermur, plass for […]
a

Meny

Logo for Femundsmarka nasjonalpark

Kontakt oss

Langsua nasjonalpark
Knutepunkt Langsua
Vestringsvegen 4, Segalstad bru
2651 Østre Gausdal
E: morten.liebe@statsforvalteren.no
E: ulf.ullring@statsforvalteren.no
Tlf. +47 416 77 672 / 481 97 979
Postmottak: sfinpost@statsforvalteren.no

M

Meny

Planlagt over en tid, men nå kommer punktet rett ved FV. 2442. Det fysiske arbeidet i fase 1 har pågått fra 20. nov. og fram til 10. des. Kost så langt 1,2 mill. med finansiering via Statsbudsjettet/Miljødirektoratet. Vi satser på ferdigstilling neste år. Nedenfor ser du landskapsplanen med bl.a. parkering, inngjerding med skifermur, plass for infotavler og uteplass der termos og matpakke er med. Nydelig utsikt til fjellområdene i Langsua. Her startes turen både sommer og vinter, fylkesveien er brøytet hit vestfra.

Fint samarbeid med Etnedal kommune, Miljødirektoratet og grunneier som er Bruflat sokn, mfl. Nordplan as har vært vår plankonsulent. Entreprenør er Anleggsgartner Arnesen as.